"Vermijden is lastig omdat het werkt, min of meer... maar op langer termijn is het duur"

Gratis Training Persoonlijke Stresssignalen

Leer wat jouw persoonlijke stresssignalen zijn

Wil je je eindelijk weer eens wat meer energie hebben en je ontspannen voelen? 

 

 

Als je internet afspeurt kom je een tal van gestandaardiseerde stresssignalen-lijsten tegen. Maar zelf pas ik nooit in zo'n lijstje. Wanneer ik stress ervaar, heb ik geen hoofdpijn, geen last van concentratieproblemen etc. Wanneer mijn stressklachten begonnen heb ik dit zelfs jarenlang niet doorgehad. Want deze klachten stonden niet in het gestandaardiseerde stresssignalen-lijsten, ik paste niet 'tussen' de norm. Je raadt het al; klachten werden erger en te laat erkend waardoor ook de weg naar herstel langer duurde.

Nu herken en ken ik mijn stressklachten tot in de puntjes zowel op bewust, maar ook op onbewust niveau. De stressklachten op onbewust niveau zijn (vaak) nog belangrijker, want deze dienen zich vaak als eerste aan. Ken jij jouw persoonlijke stressklachten op bewust en onbewust niveau?

Hoe herken en ken je je eigen stressgerelateerde klachten? Elk kwartaal geef ik een gratis 2 / 2,5 durende training. Je leert meer over de oorsprong van stress, wat zijn jouw persoonlijke stresssignalen en -bronnen en hoe kun je een start maken in het verminderen van stress. Lees hier meer.

Ben je geïnteresseerd in een andere training? Stel hier je vraag en blijf  op de hoogte n van ons trainingsaanbod!

Hoe bereik ik Novum Sensus:
Wij zijn altijd per e-mail te bereiken. Laat jouw naam en telefoonnummer achter en laat even weten wanneer je het beste bereikbaar bent. Ik zal zo snel mogelijk contact opnemen. Uiteraard ben ik ook telefonisch bereikbaar. Ik hoor graag van je!

Particuliere Coaching

Lees Meer

Training

Lees Meer

Leef StressVrij Online Cursus

Lees Meer

Organisatie

Lees Meer