"Vermijden is lastig omdat het werkt, min of meer... maar op langer termijn is het duur"

Gratis Training Persoonlijke Stresssignalen
Gezondheid

Voorkom ernstige stressgerelateerde klachten wat op langer termijn tot uitval leidt

Nazorg

Ook na de training bestaat de mogelijkheid voor eventuele vragen en begeleiding

Training persoonlijke stresssignalen
Concrete handvatten

Je gaat naar huis met inzichten in jouw persoonlijke stresssignalen en de bron hiervan

Professionele Begeleiding

De training heeft een specialisatie op het gebied van stress, overspannenheid en burn-out

Leer wat jouw persoonlijke stresssignalen zijn

Wil je je eindelijk weer eens wat meer energie hebben en je ontspannen voelen? 

 

 

Als je internet afspeurt kom je een tal van gestandaardiseerde stresssignalen-lijsten tegen. Maar zelf pas ik nooit in zo'n lijstje. Wanneer ik stress ervaar, heb ik geen hoofdpijn, geen last van concentratieproblemen etc. Wanneer mijn stressklachten begonnen heb ik dit zelfs jarenlang niet doorgehad. Want deze klachten stonden niet in het gestandaardiseerde stresssignalen-lijsten, ik paste niet 'tussen' de norm. Je raadt het al; klachten werden erger en te laat erkend waardoor ook de weg naar herstel langer duurde.

Nu herken en ken ik mijn stressklachten tot in de puntjes zowel op bewust, maar ook op onbewust niveau. De stressklachten op onbewust niveau zijn (vaak) nog belangrijker, want deze dienen zich vaak als eerste aan. Ken jij jouw persoonlijke stressklachten op bewust en onbewust niveau?

Hoe herken en ken je je eigen stressgerelateerde klachten? Elk kwartaal geef ik een gratis 2 / 2,5 durende training. Je leert meer over de oorsprong van stress, wat zijn jouw persoonlijke stresssignalen en -bronnen en hoe kun je een start maken in het verminderen van stress.

Donderdagavond 21 november om 19.00 gaat de twee uur durende training van start.

De training zal plaatsvinden aan de Voorschoterweg in Valkenburg (in het verlengde van de Haagse Schouw tegenover het Valkenburgse meer). Tijdens de training wordt er koffie, thee en water aangeboden. Gedurende de training zullen de volgende onderwerpen worden besproken; wat is stress, waar komt stress vandaan, wat zijn jouw persoonlijke stresssignalen en -bronnen en hoe kun je een start maken in het verminderen van stress.

Vanuit mijn achtergrond in psychologie ben ik me gaan specialiseren in stress, overspannenheid en burn-out; de meest voorkomende ziekteklachten. Omdat stressgerelateerde klachten, overspannenheid en burn-out niet meer vergoed wordt vanuit de verzekering en vanuit mijn visie dat iedereen recht heeft op betaalbare ontwikkeling biedt ik deze training gratis aan.

Met deze training kun je erachter komen in hoe stress je beïnvloed en welke stressgerelateerde klachten je ervaart. Ook wordt er gekeken naar eventuele  mogelijkheden deze te verminderen.

Particuliere Coaching

Lees Meer

Training

Lees Meer

Leef StressVrij Online Cursus

Lees Meer

Organisatie

Lees Meer