Coaching

Persoonlijke Ontwikkeling

Gelukkig en groei door persoonlijke ontwikkeling

Je stagneert! Je ziet bepaalde privé- en werk aspecten graag anders; Je loopt vast op je werk. Je bent snel de uitdaging in je werk kwijt. Je loopt vast in je communicatie. Je weet niet meer welke kant je zowel privé als op werkgebied. Je voelt je soms als een tol rondspinnen zonder dat er een einde aan lijkt te komen. Je bent de weg en jezelf kwijt. Je voelt je onbestemd. Je weet niet meer waar je krachten en talenten liggen. Kortom je weet niet hoe je je leven de juiste kant op moet sturen en waar moet je dan beginnen?

Persoonlijke ontwikkeling is geschikt voor iedereen. Wil jij vol zelfvertrouwen de baas zijn over je eigen leven? Je zelfkennis vergroten en met duurzame handvatten jou eigen weg kiezen? Je leert hoe je in je eigen kracht kan komen. Maak de eerste stap om jouw leerdoelen te bereiken.

Werkwijze: vertrouwen en veiligheid is belangrijk voor jou groei daarom zal het eerste kennismaking gesprek plaatsvinden op de door jouw gekozen locatie. Vanaf het tweede gesprek zullen we jouw huidige situatie verkennen en ga je aan de slag met het behalen van jouw doelen. Bij de afsluiting van het coachtraject gaan we samen kijken hoe jij scherp kan blijven in de toekomst. Daarom ben ik altijd telefonisch, face-to-face of middels e-mail voor een follow up beschikbaar.

Wij reiken handvatten aan om o.a. je zelfkennis, zelfreflectie en zelfbewustzijn te bevorderen. We gaan op zoek naar jouw eigen krachten, competenties, vaardigheden en talenten. We geven je inzichten in je eigen patronen en helpen je om deze oude patronen los te laten zodat je weer vooruit kan. Dit bereiken we door het vergroten van zelfacceptatie en jouw vermogen om problemen op te lossen. Nadat je bewust bent geworden van jouw patronen, knel- en pijnpunten is er ruimte voor groei. Aan het einde van het coachtraject is jouw bewustzijn, zelfacceptatie en zelfkennis positief gegroeid. Je kan alles uit jezelf kan halen en weer volop van genieten van de door jouw gekozen leven!

Wij maken samen met jou een persoonlijk coachtraject. Wil jij meer weten? Neem contact met ons op via e-mail of telefoon.

90 min coaching €95,- | 60 min coaching €79,-

 

Hoe bereik ik Novum Sensus:
Wij zijn altijd per e-mail te bereiken. Laat jouw naam en telefoonnummer achter en laat even weten wanneer je het beste bereikbaar bent. Ik zal zo snel mogelijk contact opnemen. Uiteraard ben ik ook telefonisch bereikbaar. Ik hoor graag van je!

 

Zit je te denken over een coachtraject? Maar je bent er niet helemaal zeker over? Of loop je ergens tegenaan en je hebt behoefte aan een klankboord. Schrijf je hieronder in voor een reflectiesessie. Ik zal contact met je opnemen waarbij ik je help tot inzichten te komen.

 

Het is altijd goed om kennis te maken met jouw potentiële coach voordat je het coachtraject in gaat! Er moet namelijk van beide kanten een klik zijn en je moet er zeker van zijn dat ik jouw kan helpen. Of misschien heb je enkel wat vragen. Laat mij  hieronder weten hoe ik contact met je kan opnemen zodat we een gratis coachgesprek voor jou kunnen inplannen!

Overspannenheid & Burn-out

Met de juiste handvatten kom jij uit een burn-out. In de toekomst kan je preventief met stress en de daarbij behorende persoonlijke stress-signalen adequaat omgaan.

Lees Meer

Zelf Ontdekking

Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Ontdek wie jij bent en wat jouw drijfveer is.

Lees Meer

Persoonlijke Ontwikkeling

Laat je eigen krachten, competenties, vaardigheden en talenten groeien. Waarmee je inzichten in je eigen patronen krijgt, oude patronen hebt losgelaten en weer vooruit kan. Je voelt je sterker en hebt meer zelfvertrouwen.

 

Lees Meer

Leef StressVrij Online Cursus

Efficient in je eigen tijd leren. Met voice begeleiding dezelfde voordelen van een regulier coachtraject. Behaal je persoonlijke leerdoelen in je eigen vertrouwde omgeving.

Lees Meer

Particuliere Coaching

Lees Meer

Training

Lees Meer

Leef StressVrij Online Cursus

Lees Meer

Organisatie

Lees Meer