Coaching

Overspannenheid & Burn-out

Met de juiste handvatten kom jij uit een burn-out. In de toekomst kan je preventief met stress en de daarbij behorende persoonlijke stress-signalen adequaat omgaan.

Lees Meer

Zelf Ontdekking

Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Ontdek wie jij bent en wat jouw drijfveer is.

Lees Meer

Persoonlijke ontwikkeling

Laat je eigen krachten, competenties, vaardigheden en talenten groeien. Waarmee je inzichten in je eigen patronen krijgt, oude patronen hebt losgelaten en weer vooruit kan. Je voelt je sterker en hebt meer zelfvertrouwen.

 

Lees Meer

Leef StressVrij Online Cursus

Efficient in je eigen tijd leren. Met voice begeleiding dezelfde voordelen van een regulier coachtraject. Behaal je persoonlijke leerdoelen in je eigen vertrouwde omgeving.

Lees Meer

 

Hoe bereik ik Novum Sensus:
Wij zijn altijd per e-mail te bereiken. Laat jouw naam en telefoonnummer achter en laat even weten wanneer je het beste bereikbaar bent. Ik zal zo snel mogelijk contact opnemen. Uiteraard ben ik ook telefonisch bereikbaar. Ik hoor graag van je!

 

Zit je te denken over een coachtraject? Maar je bent er niet helemaal zeker over? Of loop je ergens tegenaan en je hebt behoefte aan een klankboord. Schrijf je hieronder in voor een reflectiesessie. Ik zal contact met je opnemen waarbij ik je help tot inzichten te komen.

 

Het is altijd goed om kennis te maken met jouw potentiële coach voordat je het coachtraject in gaat! Er moet namelijk van beide kanten een klik zijn en je moet er zeker van zijn dat ik jouw kan helpen. Of misschien heb je enkel wat vragen. Laat mij  hieronder weten hoe ik contact met je kan opnemen zodat we een gratis coachgesprek voor jou kunnen inplannen!

Particuliere Coaching

Lees Meer

Training

Lees Meer

Leef StressVrij Online Cursus

Lees Meer

Organisatie

Lees Meer