OVER MIJ

Goedendag, mijn naam is Natalie Spierings. Vanuit mijn psychologische achtergrond help ik organisaties, die geven om hun medewerkers, door middel van coaching, training en consults ter bevordering van hun gezondheid en werkgerelateerde vaardigheden.
Voor zowel particulieren als organisaties bied ik ondersteuning in onder andere persoonlijke - duurzame - ontwikkeling. Daarnaast ben ik gespecialiseerd op het gebied van stress, overspannenheid en burn-out. Mijn online coachtrajecten biedt extra ondersteuning en de mogelijkheid om te ontwikkelen in eigen tijd.
De volle 100% zet ik in mij in voor mijn klanten, waarmee de gewenste resultaten worden bereikt. Mijn passie, gedrevenheid en creativiteit zorgt voor out of the box ideeën waardoor mijn producten en diensten klanten en bedrijven een hoger niveau bereiken.
Horeca in hart en nieren.
We weten allemaal nog heel goed wat onze eerste bijbaantjes geweest zijn. Die van mij was bij de Febo. Al snel ben ik na mijn ‘Febo’tijd toerisme gaan studeren, in het buitenland aan de slag gegaan en beland bij Transavia. Hedendaags ben ik alweer jaren aan het werk voor KLM. Al met al werk ik werk, plus minus, 15 jaar in de horeca van de toerisme. Ik doe maandelijks wereldwijd verscheidene horecagelegenheden waarbij ik veelvuldig in aanraking kom met een verscheidenheid aan  service en ervaringen.
Door aan beide kanten van dit spectrum te mogen staan, blijf ik continu op de hoogte van de wensen van de gasten. Ook word ik keer op keer geïnspireerd in de vele manieren hoe medewerkers en organisaties invulling geven aan de werkgerelateerde vaardigheden; communicatie, teamwork, service gerichtheid enz. Ik breng deze praktijkinformatie samen met mijn psychologische kennis. Vanuit deze ogen kijk ik naar jouw organisatie om tot een op maat gemaakte dienst te komen. Kortom, ik ben een horecacoach en -trainer in hart en nieren.
Stress, overspannenheid en burn-out voor iedereen
Het zijn tegenwoordig containerbegrippen geworden. En dat is zonde! Ook zijn de ‘specialisten’ als onkruid uit de grond geschoten. Wat is dan mijn waarde in het bieden van ondersteuning bij stress, overspannenheid en burn-out? Vanaf mijn kindertijd tot enkele jaren geleden heb vele fases van stress gekend, waaronder ook werkgerelateerde stress. Hierdoor heb ik veel praktijkervaring. Op theoretisch gebied ben ik mij gaan specialiseren in stress, overspannenheid en burn-out. Dit is mijn toegevoegde waarde wanneer ik coach, train en advies uitbreng.
Naast het coachen en trainen van medewerkers, particulieren professionals en ondernemers heb ik voor de carrière dames een apart traject opgezet. De coachgroep Carriere(Tijger)Moeders is opgezet vanuit de drive om als professional aan het werk te blijven. De coachgroep inspireert, stimuleert en geeft de carrièremoeder de nodige handvatten om te blijven excelleren als professional en een balans te vinden in haar nieuwe rol als moeder.

DUURZAAMHEID

Vanuit Novum Sensus werken wij met een visie gericht op duurzaamheid. Bij gebruik van materiaal houden wij rekening met het milieu. Dit implementeren wij onder andere door trainees en coaches te laten werken met duurzaam materiaal.  Ook bij het ontwikkelen van interventies kijken wij naar welk materiaal het minst belastend is voor het milieu.

Daarnaast streven wij naar duurzaamheid voor de geest en daarmee ook het lichaam. De methodieken, technieken en theorieën die wij als bouwstenen gebruiken hebben zich al bewezen als duurzaam die een langdurig effect heeft op het welzijn van de geest als het lichaam.

SAMENWERKEN

Door te weten wat onze krachten zijn, leidt dit tot kansen: Twee weten er meer dan een. Vanuit dit standpunt werken wij graag samen met experts met elk hun eigen specialismen. Door deze interdisciplinaire samenwerking kunnen wij een hoogstaand kwalitatief product neerzetten. Wij werken onder andere samen met gekwalificeerde coaches met veel praktijk ervaring en liefde voor het vak. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw en fris talent, zowel jong als oud, met innovatieve ideeën.

 

Hoe bereik ik Novum Sensus:
Wij zijn altijd per e-mail te bereiken. Laat jouw naam en telefoonnummer achter en laat even weten wanneer je het beste bereikbaar bent. Ik zal zo snel mogelijk contact opnemen. Uiteraard ben ik ook telefonisch bereikbaar. Ik hoor graag van je!

 

Zit je te denken over een coachtraject? Maar je bent er niet helemaal zeker over? Of loop je ergens tegenaan en je hebt behoefte aan een klankboord. Schrijf je hieronder in voor een reflectiesessie. Ik zal contact met je opnemen waarbij ik je help tot inzichten te komen.

 

Het is altijd goed om kennis te maken met jouw potentiële coach voordat je het coachtraject in gaat! Er moet namelijk van beide kanten een klik zijn en je moet er zeker van zijn dat ik jouw kan helpen. Of misschien heb je enkel wat vragen. Laat mij  hieronder weten hoe ik contact met je kan opnemen zodat we een gratis coachgesprek voor jou kunnen inplannen!

Particuliere Coaching

Lees Meer

Training

Lees Meer

Leef StressVrij Online Cursus

Lees Meer

Organisatie

Lees Meer