OVER MIJ

Goedendag, mijn naam is Natalie Spierings. Vanuit mijn psychologische achtergrond help ik organisaties, die geven om hun medewerkers, door middel van coaching, training en consults ter bevordering van hun gezondheid.
Voor zowel particulieren als organisaties bied ik ondersteuning in onder andere persoonlijke - duurzame - ontwikkeling. Daarnaast ben ik gespecialiseerd op het gebied van stress, overspannenheid en burn-out. Mijn online coachtrajecten biedt extra ondersteuning en de mogelijkheid om te ontwikkelen in eigen tijd.
De volle 100% zet ik in mij in voor mijn klanten, waarmee de gewenste resultaten worden bereikt. Mijn passie, gedrevenheid en creativiteit zorgt voor out of the box ideeën waardoor mijn producten en diensten klanten en bedrijven een hoger niveau bereiken.

DUURZAAMHEID

Vanuit Novum Sensus werken wij met een visie gericht op duurzaamheid. Bij gebruik van materiaal houden wij rekening met het milieu. Dit implementeren wij onder andere door trainees en coaches te laten werken met duurzaam materiaal.  Ook bij het ontwikkelen van interventies kijken wij naar welk materiaal het minst belastend is voor het milieu.

Daarnaast streven wij naar duurzaamheid voor de geest en daarmee ook het lichaam. De methodieken, technieken en theorieën die wij als bouwstenen gebruiken hebben zich al bewezen als duurzaam die een langdurig effect heeft op het welzijn van de geest als het lichaam.

SAMENWERKEN

Door te weten wat onze krachten zijn, leidt dit tot kansen: Twee weten er meer dan een. Vanuit dit standpunt werken wij graag samen met experts met elk hun eigen specialismen. Door deze interdisciplinaire samenwerking kunnen wij een hoogstaand kwalitatief product neerzetten. Wij werken onder andere samen met gekwalificeerde coaches met veel praktijk ervaring en liefde voor het vak. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw en fris talent, zowel jong als oud, met innovatieve ideeën.

Hoe bereik ik Novum Sensus:
Het intake-gesprek is altijd kosteloos. Wij zijn altijd per e-mail te bereiken. Laat jouw naam en telefoonnummer achter en laat even weten wanneer je het beste bereikbaar bent. Wij zullen  zo snel mogelijk contact opnemen. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Wij horen graag van je!

Particuliere Coaching

Lees Meer

Training

Lees Meer

Leef StressVrij Online Cursus

Lees Meer

Organisatie

Lees Meer