OVER MIJ

Mijn naam is Natalie Spierings, toegepast psycholoog. Ik help organisaties die geven om stressvrije medewerkers door coaching & training ter bevordering van hen gezondheid. Daarnaast help ik ook mensen omgaan met stress ter voorkoming van burn-out en help ik mensen helder krijgen waarin zij verder willen ontwikkelen. Mijn stokpaardje zijn de online coachtrajecten wat de mogelijkheid biedt om je te ontwikkelen in je eigen tijd.
De volle 100% zet in mij in voor mijn klanten waarmee de gewenste resultaten worden bereikt. Ik ben zeer analytisch waardoor ik mensen patronen die hun tegenhouden kan laten inzien. Mijn passie, gedrevenheid en creativiteit zorgt voor out of the box ideeën waardoor mijn producten en diensten jouw tot een hoger niveau tilt.

DUURZAAMHEID

Vanuit Novum Sensus werken wij met een visie gericht op duurzaamheid. Bij gebruik van materiaal houden wij rekening met het milieu. Dit implementeren wij onder andere door trainees en coaches te laten werken met duurzaam materiaal.  Ook bij het ontwikkelen van interventies kijken wij naar welk materiaal het minst belastend is voor het milieu.

Daarnaast streven wij naar duurzaamheid voor de geest en daarmee ook het lichaam. De methodieken, technieken en theorieën die wij als bouwstenen gebruiken hebben zich al bewezen als duurzaam die een langdurig effect heeft op het welzijn van de geest als het lichaam.

SAMENWERKEN

Door te weten wat onze krachten zijn, leidt dit tot kansen: Twee weten er meer dan een. Vanuit dit standpunt werken wij graag samen met experts met elk hun eigen specialismen. Door deze interdisciplinaire samenwerking kunnen wij een hoogstaand kwalitatief product neerzetten. Wij werken onder andere samen met gekwalificeerde coaches met veel praktijk ervaring en liefde voor het vak. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw en fris talent, zowel jong als oud, met innovatieve ideeën.

Hoe bereik ik Novum Sensus:
Het intake-gesprek is altijd kosteloos. Wij zijn altijd per e-mail te bereiken. Laat jouw naam en telefoonnummer achter en laat even weten wanneer je het beste bereikbaar bent. Wij zullen  zo snel mogelijk contact opnemen. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Wij horen graag van je!

Particuliere Coaching

Lees Meer

Training

Lees Meer

Leef StressVrij Online Cursus

Lees Meer

Organisatie

Lees Meer