"Ik slaap beter, maak me minder zorgen en voel me energieker!"

Jouw Gratis Coachgesprek

Je ontvangt een gratis coachgesprek bij aanschaf van de online zelfhulp cursus Leef StressVrij. Tijdens het coachgesprek kan duidelijk worden waar de kern van jou stress ligt, welke stressklachten je wilt aanpakken en is er tijd voor overige vragen die je eventueel nog heb. Dit helpt jou jouw stressgerelateerde klachten te verminderen. Wat heb je te verliezen?

+1000 Aanmeldingen

Een groot aantal cursisten hebben de e-coachcursus naar tevredenheid afgesloten en hun stressniveau aantoonbaar verlaagd.

Direct Resultaat

Cursisten geven aan al in de tweede week verschil te ervaren. In een korte tijd veel resultaat.

24/7 Toegang

Altijd direct toegang tot jouw persoonlijke coachtraject, op elke locatie en via laptop of smartphone.

Professionele Begeleiding

Altijd toegang tot een personal coach. Contact via WhatsApp, Facetime, telefoon, e-mail of face-to-face.

Ben je het zat om altijd in de stress te zitten? Heb je last van hoofdpijn, voel je je chaotisch en/of heb je last van spanningen in je lijf?

Wil je je eindelijk weer eens wat meer energie hebben en je ontspannen voelen?  Herken je jezelf in de volgende situaties?

Ervaar je stress door werk?


Gevoelsmatig ervaar je geen klachten. Je werk is belangrijk en leuk. Toch ben je wel moe, maar dat schuif je af op die drukke periode die je net achter de rug hebt. Maar duurt die drukke periode niet al maanden? Of zelfs jaren?
Heb je het gevoel dat je zaken gelijk moet oppakken? Anders knaagt dat schuldgevoel, voel je jezelf ontevreden en niet productief? Je neemt niet de tijd voor avondeten en doet alles om tijd te besparen. Je voelt iets meer lichamelijke klachten dan je zelf wil toegeven, maar ziekmelden zit er ook niet in.

Stress door je omgeving?


Iedereen rekent op jou en wil steeds meer van je. Thuis, op het werk, vrienden of familie? Even bijkomen op de bank lijkt niet meer te lukken. Het gejaagde gevoel lijk je niet meer kwijt te kunnen raken en je voelt je rusteloos. ’s Avond in bed blijf je piekeren en lijk je de slaap niet meer te kunnen vatten. ’s Ochtends ben je nog steeds vermoeid. Je bent prikkelbaar en merkt op dat je minder kan hebben van je collega’s, partner en/of kinderen. Zelfs diegene die nooit wat verkeerd konden doen in jouw ogen.

Of vind je het gewoon moeilijk om met stress om te gaan?


Je hebt over het algemeen geen gevoelens van stress. Maar als dat wel gebeurd dan kan je er moeilijk mee omgaan. Je heb een stressvolle dag of week voor de boeg en je kan al een week van te voren er niet van slapen. Je bent nu al aan het piekeren en zorgen maken over wat er nog moet gaan komen. Soms betrapt je jezelf op doemscenario’s terwijl het achteraf toch wel mee viel allemaal. Je omgeving geeft aan het toch wel moeilijk te vinden om met de ‘gestreste  jou’ om te gaan. Je geeft het liever niet toe, maar je was ook niet zo lief en vriendelijk tegen je vrienden, familie en collega’s dan dat je zou willen. Je wil voorkomen dat je niet aan stress onderdoor gaat, want wat gebeurt er met je als je een langere tijd met stress moet omgaan? Eigenlijk wil je beter met stress leren omgaan zodat jij jezelf beter voelt, jezelf niet meer gek maakt en meer vertrouwen in jezelf en de situatie krijgt.

Kom in Actie, en neem controle terug 

Aan het einde van de online cursus Leef StressVrij weet je hoe je lichaam en geest werken waardoor je spanningen en zorgen kan stopzetten. Kortom, je raakt niet meer overvallen door stress, je weet hoe je stress onder controle kan krijgen waardoor je meer van het leven kan genieten. 

Het coachingstraject biedt je de mogelijkheid om te leren omgaan met stress en deze te elimineren. Je leert om, zowel nu als in de toekomst, stress in de juiste weg te banen. Door de praktische coachingstechnieken krijg je controle over je leven terug en ben je in staat om stressvolle situaties in de hand te krijgen. Met als resultaat een stressvrij leven.

Cursisten hebben het volgende bereikt:

Anita

"Het coachingstraject heeft me geholpen de kern van mijn stressgevoel te achterhalen en aan te pakken"

Leidinggevende detailhandel en moeder

Henk

"Ik vond de e-cursus Leef StressVrij een praktisch coachingstraject. Toen ik toch vastliep bij het stellen van mijn doelen, werd ik kosteloos geholpen. Daarnaast had ik soms behoefte aan een 'echt' coachingsgesprek. Dit kun je gemakkelijk aanvragen." 

Medewerker Financieel kantoor

Bas

"Heel fijn dat een coachingstraject op deze manier toegankelijk is. Het scheelt zoveel dat ik geen afspraak hoef te maken om aan mijn ontwikkeling te werken." 

Account Manager Sales

Over de online cursus Leef StressVrij

 


De online coachcursus Leef StresssVrij geeft je vele praktische handvatten voor een stressvrijleven. Door het stellen van heldere en behapbare doelen achterhaal je direct de bron van jouw stress. Je ervaart snel meer plezier in je leven en verminder een gestrest gevoel. 

Door middel van diverse coachingsopdrachten, die ook in een face-to-face coachingstraject worden aangeboden, leer je hoe je met de juiste handvatten jouw stress kan elimineren. Het officiële Leef StressVrij online coachingstraject biedt zowel privé- als werkgerelateerde coachingsopdrachten.

Het is belangrijk dat je leert waar je het meeste van ontspant. Je komt o.a. in aanraking met meerdere ontspanningstechnieken die praktisch en kort van tijdsduur zijn. Ook leer je op meerdere manieren met stress, zowel geestelijk als lichamelijk, om te kunnen gaan. Je ontvangt bijvoorbeeld ook oefeningen waarmee je zelfcontrole met betrekking tot negatieve gedachten kan stopzetten.

 

Ervaar je één of meerdere van de onderstaande symptomen, dan kan het zijn dat je last heb van stress!

Gebrek aan interesse

Woede

Prikkelbaarheid

Verdriet

Gebrek aan motivatie

Hoofdpijn

Continu zorgen maken

Slecht concentreren

Knoop in je buik

Vermoeidheid

Onrustig gevoel

Deze cursus wordt aangeboden door

Realtime en 24/7 toegang tot de e-coachingscursus Leef StressVrij zodat je in je eigen tijd en eigen tempo stress kan verminderen.

Wil je liever een pdf-versie? Dat is ook mogelijk! De cursus duurt maximaal 12 weken waarbij je 1 uur per week aan de slag hoeft. Wil je sneller klaar zijn, kan ook. Volg je eigen tempo!


Je ontvangt

Realtime en 24/7 toegang tot de e-coachingscursus Leef StressVrij zodat je in je eigen tijd en eigen tempo stress kan verminderen. Wil je sneller klaar zijn, kan ook. Volg je eigen tempo!

Waarom deze online cursus werkt

De coachingsopdrachten in deze online cursus zijn door meerdere gespecialiseerde psychologen ontwikkeld en getoetst in de praktijk. De coachingsopdrachten en technieken hebben al vele klanten geholpen controle terug te krijgen met als resultaat het verhelpen van stress. 

Niet goed? Geld terug!

Wij van Novum Sensus vinden het belangrijk dat iedereen zich kan ontwikkelen. Het is belangrijk het programma frequent te doorlopen om tot het beste resultaat te komen.

Ben je desondanks toch niet tevreden met jouw online cursus, dan biedt Novum Sensus je een niet goed geld teruggarantie. Deze garantie doet niet af aan je wettelijke rechten en verplichtingen in geval van non-conformiteit bij een consumentenkoop.

HET OFFICIËLE ONLINE CURSUS: LEEF STRESSVRIJ

BETALEN IN EEN VEILIGE OMGEVING

Find Out More About Me

Natuurlijk wil je ook weten wie ik ben! Mijn naam is Natalie Spierings, onder andere gespecialiseerd in stress, overspannenheid en burn-out. Ik coach zowel binnen (welzijn)organisaties als particuliere kwetsbare doelgroepen.

Novum Sensus is Latijns voor een nieuw perspectief. Vanuit dit perspectief is dit coachtraject opgezet. De behoefte, energie en praktische toepasbaarheid van voorgaande klanten met stressklachten heeft als uitgangspunt voor dit coachingstraject gefungeerd. Dit maakt het coachingstraject dan ook succesvol.

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich gezond moet voelen en dat iedereen toegang heeft tot de mogelijkheid om te werken aan zijn gezondheid. Daarom is dit coachingstraject enkel via dit platform met ruim 50% korting verkrijgbaar!

Pay it Forward