"Een coach, trainer & consultant aan huis gericht op duurzame ontwikkeling en gezondheid"

Inhouse Coaching

Ben jij een ondernemer of leidinggevende met een vooruitstrevende visie? Wil je richting een visie waarbij aandacht en tijd voor werknemers belangrijk is? Wil je blijvende gedragsverandering bij je werknemers zien? Dan kan Novum Sensus je daar mee helpen. 

Wij faciliteren de coachee in zijn/haar functie. Voordat een coachtraject wordt ingaan, wordt er een analyse uitgevoerd om vast te stellen waar de ontwikkelingspunten en doelstellingen zitten ten opzichte van de eisen die zijn of haar functie vraagt. Dit geeft een goed beeld waarmee het coachtraject gestart kan worden.

De werknemer zelf aan de slag gaat met de ontwikkelingspunten en doelstellingen, waarna wij vinger op de pols houden om duurzame veranderingen tot stand te brengen. Dit betekent tevens dat de aangeleerde en/of versterkte handvatten en talenten in meerdere situaties toepasbaar zijn. Met onze coaching kan een werknemer plezier in zijn functie behouden en zijn functie tot een hoger niveau brengen. Vraag naar ons aanbod van coachtrajecten!

   Ons doel: Jouw personeel duurzaam te ontwikkelen. Novum Sensus biedt coachsessies voor zowel de werknemer als werkgever. Met coaching wordt ingezet duurzame inzetbaarheid en borging. Meerdere coachdoelen zijn mogelijk doordat wij gespecialiseerde en ervaringsdeskundige inzetten. 

   Wat bieden wij: Wij bieden een op maat gemaakt plan. Dat betekend dat er een analyse gemaakt wordt van jouw organisatie. Van zowel haar sterke punten als haar uitdagingen. Aan de hand van deze analyse wordt er samen - met de werkgever, werknemer en de coach - een coachplan opgesteld. Dit coachplan is gericht op ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en borging. 

    Hoe werkt Novum Sensus: Onze visie is dat een gezonde organisatie het meeste bestaansrecht heeft als er gezonde en gelukkige werknemers in dienst zijn. De ondersteuning die wij bieden richt zich op het welzijn van elke medewerker van in een organisatie: Eigenaar, Manager, Leidinggevende en  Werknemers.

Training

Novum Sensus biedt ontwikkelingsgerichte trainingen op maat. Op preventief gebied van stress bieden wij trainingen gericht op bewustwording van persoonlijke stresssignalen. Met de zelfinzichten en –kennis is de werknemer in staat effectiever met bepaalde situaties om te gaan. Omdat Novum Sensus samenwerkt met interdisciplinair expertise zijn wij in staat een breed assortiment van trainingen aan te bieden. Staat jouw training er niet tussen, vraag het snel!

 

 

 

 

Communicatie 

Sales 

Sollicitatie

Persoonlijke Ontwikkeling

Klantwaardering

Stress(preventie) 

 

 

Duurzame ontwikkeling & gezondheid

Duurzame ontwikkeling en gezondheid leidt onder andere tot hoge werknemerstevredenheid, hogere productiviteit en klantenwaardering. Maar ook lager ziekteverzuim en verloop binnen de organisatie. Naast ontwikkelingsgerichte coaching en training biedt Novum Sensus coaching, trainingen en workshops op maat op gebied van stress (overspannenheid en burn-out) preventie en -reducering.

Een organisatie kan niet excelleren zonder zijn werknemers. Daarom staan zowel de werknemers als de organisatie samen op de eerste plaats. Tijdens onderzoek tot implementatie van het advies en bijbehorende interventie houd Novum Sensus rekening met de voorwaarden van iedereen. Dit leidt tot een perfecte match tussen werknemer en werkgever.

Onderzoek, Advies & Interventie

Het is belangrijk dat er de juiste “fit” is tussen werknemer, leidinggevende, procedures, functieomschrijving etc. Er kan altijd (onbewust) een mismatch aanwezig zijn. Dit kan leiden tot het niet behalen van het beoogde organisatieresultaten. Wij onderzoeken de vraagstukken, knelpunten en behoeftes vanuit verschillende perspectieven om tot de juiste, op maat gemaakte, interventie te komen. Om een duurzame verandering te creëren houdt Novum Sensus rekening met de voorwaarden van iedereen. Dit leidt tot een perfecte “fit” tussen werknemer en werkgever.  

Hoe bereik ik Novum Sensus:
Het intake-gesprek is altijd kosteloos. Wij zijn altijd per e-mail te bereiken. Laat jouw naam en telefoonnummer achter en laat even weten wanneer je het beste bereikbaar bent. Wij zullen  zo snel mogelijk contact opnemen. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Wij horen graag van je!

Particuliere Coaching

Lees Meer

Training

Lees Meer

Leef StressVrij Online Cursus

Lees Meer

Organisatie

Lees Meer