Coaching

Hoe bereik ik Novum Sensus:
Het intake-gesprek is altijd kosteloos. Wij zijn altijd per e-mail te bereiken. Laat jouw naam en telefoonnummer achter en laat even weten wanneer je het beste bereikbaar bent. Wij zullen  zo snel mogelijk contact opnemen. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Wij horen graag van je!

Coaching Overspannenheid & Burn-Out

Coaching helpt je herstellen van (werk)stress gerelateerde klachten, overspannenheid en burn-out. Voorkomt roofbouw van je lichaam door langdurig stress. Coaching helpt je jezelf worden door het versterken jouw eigen vaardigheden en talenten. Met de juiste begeleiding ben je in staat de juiste handvatten toe te passen waarmee je je eigen gezondheid de baas wordt. Je bent op de toekomst voorbereid waardoor je preventief met stress en de daarbij behorende persoonlijke stress-signalen adequaat om kan gaan.

Symptomen van een burn-out:

  • verminderde concentratie
  • vergeetachtigheid
  • vermoeidheid
  • gespannen
  • slechte nachtrust
  • lichamelijke klachten zoals hoofdpijn of maag- en darmklachten
  • emotionele prikkelbaarheid en
  • gedragsveranderingen zoals meer roken of drinken.

Kortom, je bent jezelf niet.

Novum Sensus heeft een preventieve visie. Achteraf inspringen op vergevorderde stress-signalen is met de huidige kennis niet meer nodig. Stress en burn-out kost op persoonlijk vlak veel energie en tijd en kan ten koste gaan van jouw privéleven. Door coaching krijg je kennis en inzichten over jouw persoonlijke stress-signalen. Hiermee ga je aan het werk door je natuurlijke handvatten te versterken. Het doel is het verkleinen van stress gerelateerde klachten en een burn-out. (We adviseren dat je ook contact opneemt met de huisarts voor een accurate diagnose.)

Overspannenheid & Burn-out

Met de juiste handvatten kom jij uit een burn-out. In de toekomst kan je preventief met stress en de daarbij behorende persoonlijke stress-signalen adequaat omgaan.

Lees Meer

Zelf Ontdekking

Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Ontdek wie jij bent en wat jouw drijfveer is.

Lees Meer

Persoonlijke Ontwikkeling

Laat je eigen krachten, competenties, vaardigheden en talenten groeien. Waarmee je inzichten in je eigen patronen krijgt, oude patronen hebt losgelaten en weer vooruit kan. Je voelt je sterker en hebt meer zelfvertrouwen.

 

Lees Meer

Leef StressVrij Online Cursus

Efficient in je eigen tijd leren. Met voice begeleiding dezelfde voordelen van een regulier coachtraject. Behaal je persoonlijke leerdoelen in je eigen vertrouwde omgeving.

Lees Meer

Particuliere Coaching

Lees Meer

Training

Lees Meer

Leef StressVrij Online Cursus

Lees Meer

Organisatie

Lees Meer