Coaching

Jouw werkgever heeft een zorgplicht naar jou toe.

Ga in gesprek zodat de factuur volledig of gedeeltelijk word vergoed door jouw werkgever.

Stresspreventie | Burn-out | Leiden | Duin- en Bollenstreek | Den Haag | Katwijk

 

Hoe bereik ik Novum Sensus:
Wij zijn altijd per e-mail te bereiken. Laat jouw naam en telefoonnummer achter en laat even weten wanneer je het beste bereikbaar bent. Ik zal zo snel mogelijk contact opnemen. Uiteraard ben ik ook telefonisch bereikbaar. Ik hoor graag van je!

 

Zit je te denken over een coachtraject? Maar je bent er niet helemaal zeker over? Of loop je ergens tegenaan en je hebt behoefte aan een klankboord. Schrijf je hieronder in voor een reflectiesessie. Ik zal contact met je opnemen waarbij ik je help tot inzichten te komen.

 

Het is altijd goed om kennis te maken met jouw potentiële coach voordat je het coachtraject in gaat! Er moet namelijk van beide kanten een klik zijn en je moet er zeker van zijn dat ik jouw kan helpen. Of misschien heb je enkel wat vragen. Laat mij  hieronder weten hoe ik contact met je kan opnemen zodat we een gratis coachgesprek voor jou kunnen inplannen!

Coaching Overspannenheid & Burn-Out

Coaching helpt je herstellen van (privé en werk)stress gerelateerde klachten, overspannenheid en burn-out. Tijdens het traject volgen we jouw tempo, jouw weg en jouw doelen. Gedurende het traject kom je o.a. achter de kern van jouw klachten en leer je omgaan met de eisen van jouw leven. Daarbij leer je jouw vaardigheden, talenten en valkuilen versterken en dit als een kracht inzetten.

Met de juiste begeleiding ben je in staat de juiste handvatten toe te passen waarmee je je eigen gezondheid de baas wordt. Na je herstel heb je een grote rugzak vol met zelfkennis, handvatten, competenties en nieuwe gezonde gedragspatronen. Je bent nu op de toekomst voorbereid waardoor je zelfs preventief met stress en de daarbij behorende persoonlijke stress-signalen adequaat om kan gaan.

Klachten van stress, overspannenheid en burn-out kunnen zijn: 

  • verminderde concentratie
  • vergeetachtigheid
  • vermoeidheid
  • gespannen
  • slechte nachtrust
  • lichamelijke klachten zoals hoofdpijn of maag- en darmklachten
  • emotionele prikkelbaarheid en
  • gedragsveranderingen zoals meer roken of drinken.

Elk mens is anders waardoor niet iedereen ervaart dezelfde klachten. Twijfel je aan of je last heb van stress, overspannenheid en burn-out ben je van harte welkom op een kosteloze en vrijblijvend gesprek.

Preventie

Coaching is een investering van een paar sessies. Dit is afhankelijk van de klachten en doelen. Wanneer je niet adequaat omgaat met stressgerelateerde klachten kunnen de gezondheidsproblemen zich verergeren en in het ergste geval kan je gemiddeld anderhalf jaar thuis zitten met een burn-out(klachten).

Novum Sensus heeft een preventieve visie. Achteraf inspringen op vergevorderde stress-signalen is met de huidige kennis niet meer nodig. Stress en burn-out kost op persoonlijk vlak veel energie en tijd en kan ten koste gaan van jouw privéleven. Door coaching krijg je kennis en inzichten over jouw persoonlijke stress-signalen. Hiermee ga je aan het werk door je natuurlijke handvatten te versterken. Het doel is het verkleinen van stress gerelateerde klachten en een burn-out.

Afspraken

Klachten door stress, overspannenheid en burn-out kost letterlijk bordevol energie. Hierdoor kan je bijvoorbeeld soms te moe zijn om je aan te kleden. Hier is alle begrip voor, daarom zal er gedurende het traject 3x geen kosten i.v.m. afzegging van een afspraak in rekening worden gebracht. Afhankelijk van de omstandigheden en ten behoeve van jouw gezondheid zal dit opgehoogd worden.

(We adviseren dat je ook contact opneemt met de huisarts voor een accurate diagnose.)

Waarom kan ik jou helpen

Om te beginnen ben ik een ervaringsdeskundige op dit gebied. Vanaf zeer, zeer jonge leeftijd ben ik door mijn directe omgeving blootgesteld aan stress. Dit heeft jarenlang geduurd tot en met ik op eigen benen ben gaan staan. Al snel merken ik bepaalde klachten op, maar heb ik ze nooit gelinkt aan overspannenheid. Pas dat ik op mijn werk mijzelf ging afzonderen en contact met collega's ging vermijden ging er bij mij een belletje rinkelen. Al snel zijn de juiste balletjes gaan rollen en heb ik mij door professionals laten ondersteunen. In dit proces ben mijn stresssymptomen gaan onderzoeken, mijn verleden een plek gaan geven, het heden gaan accepteren en zowel op privé- en werkgebied gaan onderzoeken wat ik wilde.

Mijn slechte, stressvolle tijden heb ik omgezet in een drijfveer en kracht bijgezet door middel van theoretische en praktijk kennis in vorm van een psychologische opleiding. Vanaf dag 1 van mijn opleiding ben ik stress, overspannenheid en burn-out gaan onderzoeken, klanten gecoacht en onderzoeken geschreven. Na jaren opbouwen van ervaring heb ik in 2017 mijn eigen praktijk waarbij ik mijn klanten ondersteun.

Overspannenheid & Burn-out

Met de juiste handvatten kom jij uit een burn-out. In de toekomst kan je preventief met stress en de daarbij behorende persoonlijke stress-signalen adequaat omgaan.

Lees Meer

Zelf Ontdekking

Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Ontdek wie jij bent en wat jouw drijfveer is.

Lees Meer

Persoonlijke Ontwikkeling

Laat je eigen krachten, competenties, vaardigheden en talenten groeien. Waarmee je inzichten in je eigen patronen krijgt, oude patronen hebt losgelaten en weer vooruit kan. Je voelt je sterker en hebt meer zelfvertrouwen.

 

Lees Meer

Leef StressVrij Online Cursus

Efficient in je eigen tijd leren. Met voice begeleiding dezelfde voordelen van een regulier coachtraject. Behaal je persoonlijke leerdoelen in je eigen vertrouwde omgeving.

Lees Meer

Particuliere Coaching

Lees Meer

Training

Lees Meer

Leef StressVrij Online Cursus

Lees Meer

Organisatie

Lees Meer