Carrière, kind, gezin en een sociaal leven. Je wilt het allemaal!

Maar draag jij automatisch de grootste verantwoordelijkheid? Loop jij aan tegen ouderwetse verwachtingen in je omgeving aan? Ervaar je schuldgevoelens? Dan is dit echt iets voor jou!

WANNEER JE (NIEUWE) ROL ALS MOEDER IN CONFLICT IS MET JEZELF, JE CARRIERE EN DE BUITENWERELD

Ervaar jij het volgende?

Hoe zou je het vinden als:

Ja! Je kan een carrièretijger zijn en tegelijkertijd een tijgermoeder!

Je kan weer de balleten in de lucht hooghouden doordat je je balans hebt teruggevonden.
(H)erkenning
Zelfvertrouwen
Tijgermoeder | carrieretijger | working mom
Balans
Professionele Begeleiding
Tijgermoeder | carrieretijger | working mom

Kom in Actie, groepscoaching Carriere(Tijger)Moeder is perfect voor jou! 

Samen met drie andere Carrière(tijger) Moeders aan de slag gaan helpt jou hierin. Voor elkaar ben je een klankbord. Je biedt elkaar steun en  vind erkenning en herkenning in elkaar.

Tijdens een twee uur durende sessie, die om de week zal plaatsvinden, gaan we samen aan de slag. Aan de hand van doeltreffende reflectie-opdrachten.

Het traject bestaat uit 6 sessies. Thema's als: schuldgevoelens, verwachtingen, verantwoordelijkheid, timemanagement en stress zullen tijdens de eerste vier sessies behandeld worden.

Er word gekeken hoe je tot (zelf)acceptatie kan komen, hoe je kan loslaten en hoe je zowel de carrièrerol als de moederrol op een zelfverzekerde manier kan invullen.

Dit coachtraject zou geen ‘Carriere(tijger) moeder’ coachtraject heten als het niet mogelijk was je kleintje mee te nemen #hetglazenplafonddoorbreken.

Tijdens de sessies is er een oppas aanwezig die op mijn kleine past. Het is dan ook mogelijk gebruik te maken van haar diensten. De kosten van het gehele traject bedraagt €234,- of 6 x €45,-. Dit is inclusief oppas.

Waar, wanneer en hoe laat?

Elke woensdagochtend

10.00 – 12.00

Voorschoterweg (naast Haagse Schouw)

Wie coacht jou?

Ik ben ook een Carrière(tijger) moeder! Ik wil het allemaal. Een Carrière. Een eigen bedrijf. Kinderen. Een fijne relatie. Een sociaal leven. Goed contact met familie.

Kortom: Ik wil die zelfstandige moeder zijn met een excellerende loopbaan!

Zelf ben ik trotse moeder van een zoon en ben zelf ook meegetrokken in deze 'achtbaan'. Aan het einde van deze achtbaan dacht ik uit te stappen en het voor elkaar te hebben: Ritme, structuur en balans. Niets was minder waar. De achtbaan bleef doordenderen. 

Het hoort er bij. Maar hiervoor is wel een oplossing! Dit is ook een (zelf) acceptatie die hard nodig is om een herinvulling te geven aan het nieuwe leven als die werkende (tijger)moeder. Maar hoe doe je dat? Daar help ik jou bij! Samen met de drie andere tijgers. Ik ben gespecialiseerd in het leven als werkende tijger moeder. Ik ben psycholoog met een eigen bedrijf waarin ik mensen coach en train. Daarbij heb ik een specialisme in stress, overspannenheid en burn-out.

En ja, die achtbaan levert bij mezelf nog steeds stress op. En deze achtbaan brengt, soms dagelijks, verwarring met zich mee. Maar ik kan ik nu orde in de chaos scheppen. Ik kan uitzoomen om weer helder te hebben waar de prioriteiten liggen en mijzelf terug vinden in mijn nieuwe rollen.

 

Pay it Forward

Carriere | Tijger | Moeder | Schuldgevoelens | Stress |